جدیدترین اخبار :
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی
  • تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد
  • هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

رقابت‌های دوی صحرا نوردی بانوان کشور در چابهار آغاز شد

ورزشی | تاریخ خبر : 99/11/05 | تعداد بازید :1564
رییس هیات دو ومیدانی سیستان و بلوچستان گفت: رقابت‌های دو صحرانوردی بانوان کشور با حضور ۳۰ ورزشکار امروز /یکشنبه/ در چابهار آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار ایرج رستم زهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در این دوره از رقابت‌های دو ومیدانی ورزشکاران ۱۱ استان کشور به مسافت ۱۰ کیلومتر در چابهار به رقابت می‌پردازند.

وی ادامه داد: این دوره از رقابت‌های دو و میدانی برای نخستین بار به همت اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان و منطقه آزاد تجاری چابهار با حضور رییس فدراسیون دوومیدانی جمهوری اسلامی ایران در چابهار درحال برگزاری است.

رییس هیات دو ومیدانی سیستان و بلوچستان گفت: رقابت‌های آقایان نیز سوم بهمن در چابهار برگزار و نفرات برتر معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اینک بیش‌از ۲ هزار ورزشکار سیستان و بلوچستان به صورت سازمان یافته در رشته دو و میدانی فعالیت می‌کنند.

افزون‌بر ۴۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب حدود ۵۰ هیات استانی و ۵۰۰ هیات شهرستانی هم‌اینک در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل